Online leefstijl programma

Is het werken met een coach te duur en wil je wel graag werken aan je leefstijl? Ben je moeder en vind je het moeilijk om alle ballen hoog te houden?

Dan is dit programma iets voor jou! Middels een besloten facebookgroep ga je samen met andere mama’s aan de slag!

We starten 3 januari 2022!

Herken je dit ook?

Je ervaart klachten zoals vermoeidheid, vol hoofd en onrust. Je loopt er tegenaan dat je aan het einde van de dag heel moe bent, maar niet de dingen hebt kunnen doen die je eigenlijk wilde doen. 

De klachten van vermoeidheid, komen voort uit een opstapeling van verschillende factoren. Je lichaam probeert je iets te vertellen. Wanneer je aan de slag wilt, merk je dat je niet goed weet waar je moet beginnen. 

Zoek jij?

Als jij niks verandert,
dan zal er nooit verandering ontstaan...

Online

Middels een besloten facebookgroep aan de slag met jouw lichaam, mind en planning. Je krijgt elke week een opdracht, je kunt ermee aan de slag wanneer het jou uitkomt!

Vragen stellen

Wanneer je een vraag hebt, beantwoord ik deze persoonlijk! Daarnaast kunnen andere ook reageren op jouw vraag waardoor je verschillende ideeën krijgt.

Laagdrempelig

Meedoen met dit online traject is laagdrempelig en het kan daardoor voor een lage prijs aangeboden worden. Speciaal voor moeders die graag met een coach aan de slag willen maar niet beschikken over een groot budget.

Hoe ziet het online traject eruit?

Je wordt je bewust van je eigen patronen. Daarnaast krijg je inzicht in verschillende manieren hoe je je leefstijl zou kunnen verbeteren. Je gaat nadenken over je eigen situatie, je gaat aan de slag met een goede planning en structuur in je leven. 

Realiseer je; een goede planning is het halve werk!
Dit heb ik zelf kunnen ervaren en daarom zit dit ook verwerkt in het programma. Zeker met een druk gezin ernaast, is het van groot belang om structuur aan te brengen in je dag.

Tijdens het online traject gaan we met lichaam én mind aan de slag. Structuur, ritme en planning staan hierin centraal. 

Meer inzicht

Oude patronen worden inzichtelijk gemaakt middels opdrachten. We pakken verschillende OERsterk pijlers aan: - Ontspanning - Beweging - Voeding - Mindset

Opdrachten

Met behulp van opdrachten gaan we jouw leefstijl, denkpatroon en planning aan te pakken, je merkt hierdoor snel een verschil in je energiehuishouding!

Oplossing

Werk aan de winkel, dus! Elke week een nieuwe opdracht, dit kun je doen wanneer het jou uitkomt!

LET OP

Dit online programma is niet voor persoonlijke vragen over klachten. Hier kun je een aparte afspraak voor inplannen. Tijdens het online traject bespreken we alleen de opdrachten en de vragen over de opdrachten.

We starten 3 januari!

Ervaar weer rust!

Gegarandeerd na 3 maanden meer inzichten in jouw patronen. 
Zodra je bezig gaat met de opdrachten, merk je al snel een groot verschil in je energiehuishouding en krijg je vanzelf meer zin om de dag te beginnen en met je kinderen iets leuks te gaan doen. 

Niet goed? GELD TERUG!

Ok mama, AAN DE SLAG!

Het nieuwe jaar gaat starten, vele van ons beginnen dan met een lijstje met goede voornemens. Maar, naarmate januari voorbij gaat, zakken de meeste goede voornemens weer af en gaan ze weer richting oude patronen en gewoontes. 

Met mijn hulp en door middel van de opdrachten, heb je een stok achter de deur en ga je wél je doelen behalen!

We starten 3 januari!

Waar bestaat dit programma uit?

online

13 weken een online training middels een besloten Facebookgroep, met elke week een nieuwe les om mee aan de slag te gaan, wanneer jij de tijd hebt.

Zelfstandig aan de slag

Samen met een groep moeders ga je aan de slag met de opdrachten. Je kunt (als je wilt) elkaar stimuleren door foto's in de groep te delen. Bij vragen geef ik persoonlijk antwoord.

"Naar aanleiding van een auto-immunziekte was ik opzoek naar een gepast voedingsadvies. Bij Penny van Leefstijl voor jou werd ik eerst goed gescreend wat mijn huidige voedingspatroon is en wat mijn medische achtergrond is. Hier opvolgend werd een passend voedingsadvies gemaakt. Het helpt mij enorm. Ik heb meer energie, en minder symptomen van mijn aandoening. Ook op het gebied van leefstijl weet ze je goed te inspireren en dat motiveert enorm."

User-icon.jpg
Sietse van der Weijde

"Afgelopen week een intake consult met Penny doorlopen. Ze is erg betrokken, geeft snel antwoord en je merkt dat ze er oprecht blij van wordt om je te helpen. Bedankt voor het goede advies en wellicht tot snel"

User-icon.jpg
Romi Panday

"Afgelopen jaar heb ik samen met Penny meerdere opruim sessies gedaan. Mijn huis was overvol en iedere dag was ik veel tijd kwijt aan opruimen. Samen hebben wij orde en structuur aangebracht. Door weg te gooien, maar ook door spullen te categoriseren. Penny heeft mij enorm geholpen met haar tips en aanwezigheid, waardoor het nog gezellig was ook! Inmiddels een jaar verder is mijn huis nog steeds opgeruimd en heeft alles een duidelijke plek. Ik kan het iedereen aanbevelen, want een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd!"

User-icon.jpg
Myriël Busé

Over de coach:

Mijn naam is Penny Leegwater, ik woon in Heerhugowaard (Noord-Holland) met mijn man en onze drie kinderen. Toen ik 20 jaar was, werd ik somber en extreem moe. Ik had geen zin meer om uit mijn bed te komen en dit gevoel verdween helaas niet. Mijn huisarts vertelde mij dat ik Burn-out was. Het traject waar je dan in terecht komt met huisarts, bedrijfsarts en psycholoog zou ik iedereen willen besparen. 

Het is dan ook mijn missie om moeders, die niet lekker in hun vel zitten, te helpen op een manier die voor 1 ieder passend is in hun situatie.
Ik liep er regelmatig tegenaan: “ik wil het wel, maar HOE?”

Door mijn eigen ervaringen met burn-out maar ook als mama, ga ik de tools inzetten die ik via mijn opleiding tot
OERsterk coach heb verworven en kan ik jou makkelijk en snel helpen aan een gezondere leefstijl met meer energie!

Ik ga je op een praktische manier helpen door middel van kleine stapjes. Ik vertel het je niet alleen, ik laat je zoveel mogelijk alles zelf ervaren. We gaan dus ECHT aan de slag met jouw klachten.

Penny Leegwater, OERsterk coach

3 maanden online aan de slag

13 weken, elke week een opdracht
99,- Eenmalig, dus € 7,60 per week
  • Elke week een nieuwe opdracht online
  • 13 opdrachten in totaal van 3 januari t/m 31 maart 2022
  • Makkelijk online te volgen in jouw eigen tempo
  • De opdrachten zijn goed uit te voeren op een tijdstip dat het jou uitkomt
  • Je wordt toegevoegd in een groep met moeders die allemaal bezig zijn met de opdrachten
Populair

Veelgestelde vragen

Dit online traject is geschikt voor moeders die aan de slag willen met hun leefstijl, hun planning en gedurende de dag meer rust willen ervaren. 

Je kunt klachten hebben als: 
– Vermoeidheid
– Onrust
– Burn-out
– Geen zin in de dag

Ik heb dit programma ontwikkeld voor moeders met (jonge) kinderen. Omdat ik merk dat vele moeders tegen exact dezelfde dingen aanlopen als ik dat deed. Als je geen moeder of ouder bent, kun je wel veel hebben aan de opdrachten maar kun je misschien minder aansluiting vinden met de groep en dat zou jammer zijn.  

Dit programma is niet geschikt voor mensen die niet aan de slag willen gaan met opdrachten. Omdat het een online programma is, is het ook belangrijk dat je gemotiveerd genoeg bent en blijft. 

Daarnaast is het online programma ook niet de plek voor persoonlijke vragen over klachten of ziekte. Daar praat ik heel graag met jou over, in een persoonlijk “Energie gesprek“. 

De investering voor dit online programma is in totaal € 99,- euro.

Dat betekend:
– € 7,60 per week
– € 33,00 euro per maand

We gaan 3 maanden lang aan de slag, je krijgt 13 opdrachten en als je vragen hebt, beantwoord ik deze persoonlijk. 

Alles is online, via een besloten facebookgroep te volgen, dus het maakt niet uit waar je bent of wanneer je inlogt. 

In het programma komen verschillende leefstijlpijlers aan bod: 
Ontspanning, belangrijkste pijler in leefstijl!
Beweging
Voeding
Mindset

Daarnaast gaan we aan de slag met onder andere:

Telefoongebruik en tips daarbij
Magneetplekken, wat zijn dat?
Planning, hoe maak je een planning en hoe kun je je eraan houden?
Goede nachtrust, hoe belangrijk is dat en hoe zorg je voor een goede nachtrust?

D.m.v. het uitvoeren van opdrachten wordt je bewust van patronen en kun je nieuwe routines aanleren. 

Heb je nog vragen?

Laat hieronder je vraag achter en wij komen er zo snel mogelijk op terug!

Scroll naar top